Siber Güvenlik Danışmanlığı Hizmeti

siber güvenlik danışmanlığı
0
(0)

Markanızın internet üzerindeki değerini korumak için siber güvenlik önlemlerine dikkat etmeniz gerekmektedir. Siber güvenlik danışmanlığı hizmetim sayesinde siz değerli kullanıcıların güvenliğini gerçek anlamda sağlamaktayım.

Siber güvenlik blogu içinde geçmişten bugüne kadar birçok yazı paylaştık. Bu yazıda birbirinden farklı saldırı teknikleri ve siber güvenlik konularını ele aldık. Tüm bunların yanı sıra aynı zamanda siber güvenlik danışmanlığı hizmeti de sunmaktayım. Bu konu hakkında detaylı bilgi almak için linki kullanabilirsiniz. Linke tıkladıktan sonra karşınıza gelen sayfadan hizmet hakkında detaylı bilgiler alabilir ve iletişim kanallarını öğrenebilirsiniz. Sizler için hazırladığımız bu içerikte siber güvenlik danışmanlığı hakkında genel bir bilgilendirme yapmak istedik. Yazımızı okumaya devam ederek temel bilgilere sahip olabilirsiniz.

Siber Güvenlik Danışmanı Ne İş Yapar?

Markaların veya kuruluşların internet üzerindeki güvenliğini sağlayan kişilere siber güvenlik uzmanı denmektedir. Siber güvenlik danışmanlığı ise kuruluşların siber güvenlik derecelerin nasıl olduğunu değerlendiren iş koludur. Yani internet üzerinde bulunan markanız veya kuruluşunuzun olası bir saldırı karşısında yeterince sağlam durup duramayacağını denetlemektedir.

Siber güvenlik danışmanlığı yapan kişi denetlemeler sonucunda size bazı bilgiler vermektedir. Bu bilgiler sayesinde kuruluşunuzun güvenliği çok daha üst seviyeye çıkmaktadır. Danışmanlık hizmetinde temel olarak bilgi paylaşımı söz konusudur. Yani şirketinizde, internet sitenizde veya internet üzerinde hizmet veren kuruluşunuzda çalışmakta olan kişilere siber güvenlikle ilgili bilgiler vermektedir. Bu bilgiler sonucunda şirketinizde siber saldırılara karşı bir bilinçlenme meydana gelmektedir. Sonuç olarak herhangi bir saldırı gerçekleştiğinde çok daha az hasarla veya hiç hasar almadan kurtulmak mümkün olmaktadır.

Siber Güvenlik Danışmanlığı Hizmetini Neden Senden Almalıyım?

İnternet üzerinde her geçen gün yeni siber saldırı teknikleri çıkmaktadır. Bu teknikler karşısında sıradan bir insanın başarılı bir şekilde koruma işlemlerini yapması veya tehdidi ortadan kaldırması pek mümkün değildir. İşte tam da bu yüzden bu konuda bilgili olan kişilerden, yani siber güvenlik uzmanlarından siber güvenlik danışmanlığı hizmeti satın almanız gerekmektedir. İnternet üzerinde bu tarz hizmetler oldukça yaygınlaşmıştır. Bizim tarafımızdan sunulan hizmet diğerlerinden çok daha farklıdır. Yazımızda belirttiğimiz linkleri kontrol ettiyseniz farkı çoktan anlamış olmalısınız. Eğer fark etmediyseniz siber güvenlik blogu kelime grubunun üzerine tıklayarak rahatlıkla ilgili sayfaya ulaşabilirsiniz.

Ali Kaan Başhan olarak sizlere vermiş olduğum hizmet karşılığında oldukça uygun fiyat teklifinde bulunmaktayım. Buna ek olarak eğer “ciddi” bir açık, ya da tehdit bulamazsam sizlerden ücret talep etmemekteyim. İnternet üzerinde bu tarz hizmet veren birçok firma bulunmakta fakat bu firmaların tüm olayı maddiyattır. Fakat ben bu işten keyif almaktayım ve keyfi paraya dönüştürmeye çalışmaktayım. Bundan dolayı eğer sizlerin sitesinde herhangi bir ciddi problem bulamadığım takdirde sizlerden ücret talep etmiyorum. Bu sayede hem siz siber güvenlik danışmanlığı hizmetini ücretsiz bir şekilde alarak sitenizi taratmış oluyorsunuz hem de ben kendimi bir adım daha öteye taşımış oluyorum. Yani kısaca sitenizde ciddi bir problem bulamadığım sürece paranız cebinizde kalıyor.

Siber Güvenlik Danışmanlık Hizmeti Ne Kadar Sürer?

Benden siber güvenlik danışmanlığı hizmeti satın almak isteyen kişilerin en çok yönelttiği sorulardan birisi de işlemlerin ne kadar süre aldığı yönündedir. Buna kısa ve net bir cevap vermek gerekirse bu süreç tamamen sizlerin taleplerine göre şekillenmektedir. Detaylı bir tarama talep ederseniz bu süre birkaç aya kadar çıkmaktadır fakat basit birkaç test yaptırmak isterseniz birkaç günde tamamlanmaktadır.

Siber güvenlik danışmanlığı hizmet süresi genel olarak müşterilerin taleplerine göre şekillenmektedir. Bazı çalışmalar birkaç günde biterken bazı çalışmalar aylar sürmektedir. Benimle danışmanlık konusunda iletişime geçmeniz durumunda sizlere mümkün olan en kısa sürede dönüş yapmaktayım. Gereken bilgileri bana sağladığınız sürece bu tarz sorulara daha net cevapları birebir sohbetimizde yanıtlayabilirim. Detayları görüşmek için yazımızda bulunan “siber güvenlik” kelime grubundaki linkleri kullanabilirsiniz. Tek tıkla bütün iletişim kanallarına ulaşmanız mümkün!

Siber Güvenlik Danışmanlık Hizmeti Fiyat?

Bana ulaşan müşterilerin büyük bir çoğunluğu fiyat teklifini merak etmektedir. Aslına bakılırsa sizlere vereceğim fiyat tamamen sizlerin taleplerine göre şekillenecektir. Fakat bir aralık vermek gerekirse siber güvenlik danışmanlığı hizmetinin fiyatı 2000 – 3500 TL aralığında belirlenmektedir. Bazı durumlarda bu ücret daha düşük olabilirken bazı durumlarda çok daha fazla olmaktadır. Bu tamamen iş sonunda ortaya çıkan tablo ve sizlerin taleplerinize göre şekillenmektedir. Daha detaylı bilgi almak için sitemdeki iletişim adreslerini kullanarak tarafıma ulaşabilirsiniz.

Fiyat konusunda endişelenmenize asla gerek yok. Hazırlamış olduğumuz bu içerikte de belirtildiği üzere ciddi bir tehlike bulunmadığı sürece sizlerden herhangi bir ücret talep etmiyoruz. Bu sayede sizler sitenizi işinin ehli birine yani Ali Kaan BAŞHAN’a ücretsiz bir şekilde sızma testi yaptırmış oluyorsunuz. Ben de becerilerimi bir adım daha öteye taşımış oluyorum. Yani aramızda bir nevi kazan kazan politikası oluşmuş oluyor. Daha detaylı ve güncel bilgilendirme için buraya tıklayarak iletişim kanallarımı öğrenebilirsiniz.

 

Bu yazıyı beğendin mi?

Oylamak için yıldıza dokunun!

Ortalama Puan 0 / 5. Oylama puanı: 0

Daha oylayan olmadı, ilk oylamak ister misin?

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir